L'empresari d'Olost diu que assumeix els riscos que comporti aquesta insubmissió.
L'empresari d'Olost diu que assumeix els riscos que comporti aquesta insubmissió.
Olost

Una empresa d'Olost se suma a la campanya d'insubmissió fiscal "Diem prou"

L'empresa Ausesken es dedica a l'elaboració artesana de cervesa. En produeix 500 litres setmanals i serveix uns 40 municipis a Catalunya. Ara s'ha convertit en la segona empresa que se suma a la campanya d'insubmissió fiscal "Diem prou". Segons el seu propietari, Xavier Redón, no es tracta tant de deixar de pagar impostos, com de denunciar l'espoli fiscal a què, segons ell, Espanya sotmet Catalunya. Així, la campanya d'insubmissió fiscal "Diem prou" guanya una nova adhesió.

Televisió de CatalunyaActualitzat
Els seguidors d'aquesta iniciativa consideren que no és el mateix pagar impostos a Catalunya que a l'Estat. Per això Redón es planteja portar-ho a la pràctica en el pròxim pagament de l'IVA, a l'abril, fent l'ingrés a l'Agència Tributària de Catalunya. L'empresari ha dit que assumeix els riscos que comporti aquesta insubmissió i espera que la iniciativa generi un "efecte dòmino" i serveixi d'exemple per a la resta d'empresaris catalans.

La campanya "Diem prou" l'ha engegat un matrimoni de Siurana, que regenta un negoci de restauració. En aquest cas van fer saber la iniciativa al president de la Generalitat a través d'una carta.

Anar al contingut