Una empresa apícola del Perelló crea la primera crema de mel amb cacau per incentivar-ne el consum entre els més petits

ACN El Perelló.-L'apícola Brull Casanova del Perelló (Baix Ebre) ha trobat la fórmula per estimular el consum de mel entre els nens i nenes, reticents, molts cops, a introduir aquest complet aliment a la seva dieta. Dins de la seva marca Mel de l'Avi Lluís, es presentarà aquest cap de setmana, en el context de Fira Abril, la fira de la mel i l'oli del Perelló, una crema composta en un 80% de mel i en un 20% de cacau pur. El resultat és una crema de xocolata, de gust i textura molt semblant a productes similars que ja hi ha al mercat i que coneixen bé els més petits. La diferència d'aquest producte és que substitueix els olis i sucres amb els quals se solen preparar les cremes de cacau per mel de primera qualitat. Porta sis cops més xocolata que altres articles comercialitzats, aporta totes les propietats de la mel i està exempt d'al·lergògens. Una sana delícia per a petits i per a grans, sobretot per als més llaminers.

Anar al contingut