Madrid

Una "drag queen" irromp en un acte de Rajoy cridant "Prou d'homofòbia al PP"

L'oposició del PP a la llei del matrimoni homosexual del govern Zapatero ha provocat durant les últimes hores un incident. L'escenari ha estat l'acte de presentació d'un llibre i els protagonistes, Rajoy i la "drag queen" Shangay Lily. La travesti ha irromput en l'acte que se celebrava a Madrid exhibint una pancarta en què es podia llegir "Partit Popular=Homofòbia" i cridant "Prou d'homofòbia al PP". Els serveis de seguretat han desallotjat la "drag queen" de la sala mentre el líder del PP s'ho mirava amb un lleuger somriure a la cara.

Actualitzat
L'artista malagueny, Enrique Hinojosa, coneguda com a Shangay Lily, ha irromput en un acte a Madrid en què participava el líder del Partit Popular, Mariano Rajoy, cridant "Prou ja d'homofòbia al PP". La "drag queen", vestida amb una túnica africana i un turbant de color groc, ha cridat aquesta frase mentre alçava una pancarta amb el lema "Partit Popular=Homofòbia". Shangay Lily, asseguda a la primera fila, s'ha aixecat després de la presentació de l'acte i dirigint-se a Mariano Rajoy li ha dit: "Senyor Rajoy, prou ja d'homofòbia al PP. Deixeu de mentir i manipular. Això no és liberal".
 
La travesti ha interromput l'acte de presentació del llibre "Liberales" del diputat popular José María Lasalle que se celebrava a la seu del Cercle de Lectors, però immediatament ha estat desallotjat pels serveis de seguretat. L'acte ha continuat poc després de la breu interrupció, que ha estat acollida amb un lleu somriure per part del dirigent popular, que estava acompanyat d'altres dirigents del seu partit com Esteban González-Pons, Jorge Moragas i Ana Mato.

L'incident ha tingut lloc pocs dies després que el president del Partit Popular, en una entrevista a "El País", no es comprometés a mantenir l'actual llei del matrimoni homosexual encara que l'avalés el Tribunal Constitucional.

Anar al contingut