Una dona índia pentina el seu fill.
No és el mateix ser un nen que una nena en una família índia. (Foto: Reuters)
Nova Delhi

Una dona s'immola amb les cinc filles a l'Índia perquè el marit la maltractava

Les agressions i els maltractaments a la dona sovintegen a l'Índia. A l'estat d'Uttar Pradesh, al nord del país, una dona s'ha immolat juntament amb les seves cinc filles pels maltractaments del seu marit per no haver tingut cap nen. Totes sis han mort. Les nenes tenien entre dos i dotze anys.

RedaccióActualitzat
Una dona de 38 anys s'ha immolat a l'Índia juntament amb les seves cinc filles pels maltractaments a què la sotmetia el seu marit perquè no va tenir cap nen. Els fets han passat a l'estat d'Uttar Pradesh, al nord del país, i totes 6 han mort. Els veïns han intentat apagar el foc però no han pogut fer res per salvar les seves vides. Les nenes tenien 2, 5, 7, 10 i 12 anys.

La policia ha detingut el marit després que el seu cunyat l'hagi denunciat per torturar la seva germana, fins i tot el mateix dia de la seva mort.

A l'Índia hi ha una preferència pels nens, per raons culturals i econòmiques. Això comporta que hagin augmentat els avortaments de nenes o que després de néixer les alimentin i eduquin pitjor. Tot plegat fa que a l'Índia, segons el cens del 2011, hi hagi uns 7 milions menys de nenes que de nens fins als 6 anys.
Anar al contingut