Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts un home de 38 anys
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts un home de 38 anys

Una dona segrestada envia una foto que permet trobar-la i alliberar-la a la Jonquera

El detingut havia enganyat la dona a través de Facebook perquè anés a Catalunya des d'Itàlia i la seva intenció era prostituir-la

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han alliberat una dona, de nacionalitat romanesa, que estava segrestada a la Jonquera. La víctima havia aconseguit enviar una fotografia, feta des d'una finestra, del carrer on estava retinguda i una carta en què explicava que una persona que havia conegut a través de Facebook la tenia segrestada des de feia uns dies.

La policia ha detingut aquest dimarts un home de 38 anys i investiguen dues dones més, també de nacionalitat romanesa, de 25 i 28 anys, per un presumpte delicte de tràfic de persones amb finalitat d'explotació sexual, detenció il·legal i amenaces.


Alliberada gràcies a enviar un missatge de socors

Els agents van rebre una informació de la Interpol de Roma d'un possible segrest d'una dona de nacionalitat romanesa que residia a Itàlia. La víctima havia aconseguit enviar una fotografia i una carta. 

A la carta, la dona narrava que l'home havia anat a buscar-la a Milà (Itàlia) i li havia proposat tenir una relació a Girona. També explicava que aquest home era molt perillós i que el seu objectiu era obligar-la a exercir la prostitució.

Un cop analitzada la fotografia, els investigadors van poder identificar el domicili on estava retinguda la víctima i hi van anar. A l'interior del pis hi havia un home que manifestava que convivia amb tres dones. Segons va explicar, es tractava de la seva parella sentimental, una amiga d'ella i una noia que acabava d'arribar d'Itàlia a passar uns dies de vacances.

Els agents van parlar amb totes elles i la dona que suposadament estava de vacances els va explicar que era la que havia demanat ajuda. La dona els va dir que, un cop a Catalunya, l'havia retingut al pis en contra de la seva voluntat i l'havia amenaçat de mort amb la finalitat que exercís la prostitució.

La policia no descarta cap via d'investigació.

Anar al contingut