Cervera

Una dona mor en el xoc frontal entre dos turismes a Cervera

Una dona de 29 anys ha mort a causa d'un xoc frontal entre dos turismes aquest dissabte a l'L-311, a l'altura del municipi de Cervera, a la Segarra.

Actualitzat
La nit d'aquest dissabte s'ha produït un xoc de dos vehicles que ha acabat amb la vida d'una dona de 29 anys. L'accident mortal ha tingut lloc a l'L-311, al municipi de Cervera, al punt quilomètric 2,50, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Fonts dels Mossos d'Esquadra han fet saber que l'avís del sinistre es va registrar a les 20.51 h.

Encara es desconeixen les causes que van provocar que dos turismes, un amb matrícula espanyola i l'altre amb matrícula andorrana, col·lidissin frontalment. Com a conseqüència del sinistre ha mort l'acompanyant d'un dels vehicles, una dona de 29 anys. Segons informen els Mossos d'Esquadra, el conductor del vehicle ha resultat ferit greu i un nadó de 14 mesos que hi viatjava també ha resultat ferit lleu. Pel que fa al segon vehicle implicat, el conductor ha resultat ferit lleu i l'acompanyant, ferida greu.

Es van desplaçar fins al lloc dels fets quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).
Anar al contingut