Ronda

Una dona mor apunyalada pel seu exmarit a Ronda

Una dona de 44 anys ha mort a Ronda, a Màlaga, a mans del seu exmarit, que la va agredir amb una arma blanca després d'una disputa, segons han informat fonts policials. Els fets han tingut lloc a les cinc de la tarda a l'interior de la vivenda de la víctima, al carrer de la Península Ibérica, número 30, quan la seva exparella, de 58 anys, l'ha ferit greument amb una arma blanca fins a causar-li la mort. El cadàver ha estat trobat per un veí, que ha arribat a l'immoble alertat pels crits de la dona i ha trucat a la policia.

Actualitzat
Segons les fonts, el presumpte homicida A.J.J.L., tenia una ordre d'allunyament però havia quedat anul·lada el passat 5 de desembre. L'agressor, que segons els veïns tenia problemes d'alcoholisme, va ser detingut a l'interior de la casa pels agents del Cos Nacional de Policia i de la Policia Local.

El matrimoni tenia un fill de 13 anys i dues filles, de 19 i 16 anys, una de les quals ha hagut de ser traslladada a l'hospital en una ambulància, segons testimonis dels fets.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut