Casa de la dona que presumptament ha mort a mans de la seva exparella a Bescanó.
L'home ha matat presumptament la seva exparella a trets en un carrer del nucli antic de Bescanó.
Bescanó

Una dona mor a trets a Bescanó i en detenen l'exparella, que tenia una ordre d'allunyament

Nou cas de violència domèstica a Catalunya. Un home ha matat presumptament la seva exparella a trets a Bescanó. Els fets han passat al domicili de la víctima, de 71 anys, en un carrer del nucli antic del municipi. Dues hores després, els Mossos d'Esquadra ja han pogut detenir l'agressor a Anglès, on viu. L'home tenia una ordre d'allunyament per agressions anteriors.

Actualitzat
A quarts d'onze, els Mossos han detingut Joan Tirado acusat de la mort de la seva exparella en una casa de planta baixa al carrer Constància de Bescanó. Els veïns han explicat que han vist l'agressor aparcant el cotxe davant la casa de la víctima, on ha entrat, s'hi ha estat una estona i després ha fugit.

Com que l'home tenia una ordre d'allunyament per maltractaments, els veïns han trucat ràpidament als Mossos d'Esquadra, que han entrat a l'habitatge i han trobat la dona morta per trets al cap i al pit.

La parella no convivia des de fa uns mesos, ja que estaven en tràmits de separació. També segons els veïns, el presumpte agressor, de 76 anys, era un home violent i no acceptava que la seva dona l'hagués deixat.

La policia ha pogut detenir l'agressor acusat d'un delicte d'homicidi, a Anglès, situat a pocs quilòmetres de Bescanó, que és on viu des de fa temps, i l'han traslladat a la casa per fer la reconstrucció dels fets. Segons sembla, no ha oposat resistència.

Es tracta de la tercera víctima de violència domèstica a Catalunya aquest any, i de la vintena en el conjunt de l'Estat.

Minut de silenci dels veïns

Un centenar de veïns de Bescanó s'han concentrat divendres a la tarda davant l'Ajuntament per fer un minut de silenci en record de la dona assassinada i condemnar els fets. També està previst que es declarin uns dies de dol oficial a la població i l'alcalde ha confirmat que l'Ajuntament farà un manifest públic en contra de la violència de gènere.


Anar al contingut