Novelda

Una dona mor a Novelda presumptament a mans del marit i ja en van 50 des de començaments d'any

Nou cas de violència domèstica amb la mort d'una dona a ganivetades presumptament per la seva parella, a Novelda, al Vinalopó Mitjà. L'home, d'origen romanès, l'han detingut després que va confessar a uns familiars que havia estat ell qui havia apunyalat la seva dona i ja ha passat a disposició judicial. Des de començament d'any, ja són 50 les dones mortes a mans de les seves parelles o exparelles, quatre més que en el mateix període del 2006.

Actualitzat
El presumpte autor de la mort de la dona, el seu marit, havia declarat que l'havia trobada malferida al carrer quan l'havia anada a buscar perquè feia molta estona que havia sortit a comprar tabac. De fet, va ser ell mateix qui va avisar la Creu Roja.

Quan els equips d'emergència van arribar, van traslladar encara amb vida la dona a l'hospital amb una ferida d'arma blanca al pit. Però poc després va morir, malgrat els intents per reanimar-la.

L'home ha estat detingut gràcies a les investigacions portades a terme per la Guàrdia Civil, després de diversos interrogatoris a l'entorn familiar del matrimoni.

Amb aquesta, ja són 50 les dones que han mort a tot l'Estat a mans de la seva parella des de l'inici d'any, quatre més que el 2006.
Anar al contingut