Brunete / Elx

Una dona degolla el seu nòvio a Elx i una dona mor apunyalada a Brunete

Una dona de 36 anys ha mort després de rebre almenys 20 punyalades en un domicili de Brunete, a Madrid, per causes que s'estan investigant. L'avís l'ha rebut el servei d'Emergències cap a les 12.50 hores, però en arribar només han pogut constatar que la dona es trobava en parada cardiorespiratòria després d'haver rebut almenys 20 punyalades, una de les quals al coll i que li havia travessat la tràquia i una altra a prop del cor. Una hora després de la mort d'aquesta dona, una altra dona ha estat detinguda després d'haver degollat el seu nòvio a dins del cotxe. L'home ha quedat ferit molt greu a Elx a l'interior del cotxe, que conduïa una tercera persona.

Actualitzat
La dona de 36 anys que ha mort a Brunete ha estat trobada en un domicili del carrer Cardeñas d'aquesta localitat després d'haver rebut almenys 20 punyalades. El servei d'Emergències Summa ha rebut un avís a les 12.50 que l'alertava dels fets, però quan els facultatius hi han arribat la dona estava en parada cardiorespiratòria i ja no han pogut reanimar-la.

La víctima presentava punyalades per tot el cos i s'estava dessagnant després d'haver rebut una punyalada al coll que li havia travessat la tràquea i una altra a prop del cor, segons han informat fonts del Summa. La Guàrdia Civil, que investiga els fets, no ha donat més detalls sobre el que ha passat.

D'altra banda, una dona ha estat detinguda per degollar la seva parella sentimental quan tots dos anaven en un cotxe pel centre d'Elx, a Alacant. Segons fonts policials, els fets han tingut lloc sobre les 13.20 hores al carrer Hermanos Navarro Caracena del barri de Carrús, a prop de la plaça de Barcelona.

L'agressió al coll amb un ganivet al seu nòvio ha tingut lloc quan el cotxe el conduïa una tercera persona, un home, i al seient de copilot hi viatjava la víctima. Al seient de darrere hi anava la dona i presumpta autora de l'agressió amb arma blanca.

Segons el testimoni del conductor i testimoni dels fets, la víctima i l'agressora són de procedència magribina i en el moment dels fets estaven discutint. El ferit ha estat traslladat a l'Hospital General de la ciutat, on se l'ha intervingut amb pronòstic greu.

Anar al contingut