Un tramvia circula per l'altura de la Diagonal on una dona ha mort atropellada, prop de la Plaça Pius XII, el 22 de novembre del 2016. (Horitzo…
Un tramvia circula per l'altura de la Diagonal on una dona ha mort atropellada, prop de la Plaça Pius XII, el 22 de novembre del 2016. (Horitzontal)

Una dona de 85 anys mor atropellada per un tramvia a la Diagonal

ACN Barcelona.-Una dona de 85 anys ha mort atropellada aquest dimarts a primera hora per un tramvia del Trambaix a l'Avinguda Diagonal, segons ha informat l'Ajuntament de Barcelona. L'accident s'ha produït al voltant de tres quarts i cinc minuts de set del matí a l'alçada del número 631, prop de la Plaça Pius XII. Com a conseqüència de l'accident, tres persones han resultat ferides de caràcter lleu, concretament el conductor i dos passatgers que han estat atesos 'in situ'. En el moment de l'atropellament, el tramvia circulava amb el semàfor en verd, segons fonts del Tram, que no han volgut donar més detalls ja que la Guàrdia Urbana encara està investigant l'accident per elaborar l'atestat.

(En aquesta actualització, s'ha afegit que el tramvia circulava amb el semàfor en verd en el moment dels fets)Fins al lloc del sinistre, s'hi ha desplaçat diversos efectius de la Guàrdia Urbana, els Bombers de Barcelona i el Sistema d'Emergències Mèdiques.Per la seva banda, La Unitat d'Investigació i Prevenció de l'Accidentalitat de la Guàrdia Urbana investiga les causes de l'atropellament per elaborar l'atestat corresponent.Quant al servei, les línies T1, T2 i T3 s'ha restablert al voltant de dos quarts de nou del matí entre Palau Reial i la Plaça Francesc Macià, segons ha informat l'empresa.

Anar al contingut