Madrid

Una dona cau pel balcó del seu domicili després de ser agredida juntament amb la seva parella

Una parella de nacionalitat equatoriana ha estat agredida aquest diumenge al matí al seu domicili madrileny del districte de Vallecas. Els fets han tingut lloc poc abans de les set del matí al número 42 del carrer del Monte Perdido. Els efectius del Samur Protecció Civil que s'hi han desplaçat han trobat una dona de 29 anys estesa a la vorera de l'edifici amb traumatisme facial, cranioencefàlic lleu, fractura de canell i talls a diverses parts del cos. Es creu que ha caigut des d'una altura de dos metres. L'home, de 23 anys, estava al terra del domicili, inconscient i ensangonat, amb un traumatisme cranioencefàlic lleu "que sembla causat per cops d'ampolla".

Actualitzat
Encara no se sap si la dona trobada a la vorera "s'ha precipitat ella o ha estat empesa", ha dit la portaveu d'Emergències Madrid, Beatriz Martín. La parella d'equatorians que han estat agredits aquest matí al seu domicili de Vallecas vivia amb dos nens, un de 4 anys i una nena de mesos. El menors, que eren a casa en el moment de l'agressió, "estan il·lesos".

Tot i que encara es desconeixen les causes de l'incident, un veí de l'immoble ha assegurat que els implicats en el succés estaven "sempre esbroncant-se" i ha apuntat que el comportament de la parella es deu a l'excessiu consum d'alcohol, que els feia estar aixecats "fins a les cinc de la matinada amb la música posada". En referència a aquest últim incident, ha comentat que la discussió va començar al voltant de dos quarts de dues de la matinada i que, de seguida que van entrar al domicili, "ja van començar amb l'esbroncada perquè venien beguts del carrer".

Per la seva banda, una altra veïna ha explicat que al barri es diu que la nena petita és filla de l'amant de la dona, un home d'origen magrebí que sembla que també vivia amb la parella equatoriana. Precisament, la Polica Nacional ha detingut al lloc dels fet un home, segons els veïns d'origen magrebí, que ha estat traslladat a comissaria.
Anar al contingut