Londres

Una dona britànica de 62 anys dóna a llum un nen

Una britànica de 62 anys, que es va sotmetre a un tractament de fecundació assistida, ha parit un nen i s'ha convertit en la dona del Regne Unit de més edat a donar a llum. Segons informa el "Daily News", que ofereix l'exclusiva del naixement, Patricia Rashbrook va tenir el fill, conegut amb les inicials JJ, dimecres passat a l'hospital Sussex Conty, de la localitat de Brighton, al sud d'Anglaterra. L'embaràs de Rashbrook anunciat als mitjans britànics al maig passat va ser motiu de debat sobre si és just per al nounat tenir una mare tan gran.

Actualitzat
Segons l'esmentat diari, la criatura ve néixer per cesària, en una operació que va resultar tot un èxit. Rashbrook, segons explica la premsa, va viatjar amb el seu marit, John Farrant, de 60 anys, a algun lloc de l'antiga Unió Soviètica per sotmetre's al tractament amb el metge italià Severino Antinori.

La dona, que viu a la localitat de Lewes, al sud-est anglès, ja té tres fills, de 26, 22 i 18 anys, del seu primer matrimoni. Al Regne Unit, la majoria dels metges es neguen a aplicar un tractament de fecundació assistida a les dones més grans de 45 anys.


Anar al contingut