Una Diada amb temps estable, amb més sol que no pas núvols i amb més calor

La Diada es presenta amb un temps força més tranquil que el de les dues últimes jornades, amb més sol que no pas núvols. Les temperatures diürnes pujaran una mica.

Alberto AlcántaraActualitzat

Per diumenge hem recuperat un temps més encalmat, després de les tempestes de divendres i dissabte. No hi haurà ruixats significatius i la calor augmentarà una mica al centre del dia. Ens haurem d'esperar fins dimarts i dimecres per a un nou canvi de temps.

Sol recuperat

Hem canviat les tempestes per núvols més inofensius; per exemple, alguns de prims bastant trencats, o també per núvols d'evolució que no assoliran la categoria necessària per descarregar ruixats significatius, a tot estirar hi haurà alguna gotellada molt minsa. Això sí, deixaran un cel més ennuvolat a la tarda en punts de muntanya, tant al Pirineu com al prelitoral o el nord-est. Al final del dia augmentaran els núvols baixos a la Costa Daurada.

Més calor al migdia

El contrast tèrmic s'eixamplarà una mica més: els valors de primera hora han estat una mica més baixos, i els valors màxims, una mica més alts. Els registres quedaran entre els 28 i els 33º C a la major part del país, una mica per sota al Pirineu i per sobre en alguns indrets puntuals de l'oest i el sud del país.

I per dilluns...

Dia amb pocs canvis: acumulació de núvols baixos al llarg del litoral central i sud, i núvols de tarda en zones de muntanya, amb algun ruixat al Pirineu. El pròxim canvi de temps pot arribar entre dimarts al vespre i dimecres.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut