Barcelona

Una detectiu assegura que Zaragoza va ordenar la gravació de La Camarga

Maite Francés s'ha aixecat al final de la intervenció d'Alícia Sánchez-Camacho i ha afirmat que la líder del PP sabia que la gravaven i que Zaragoza va ordenar l'espionatge

RedaccióActualitzat

Al final de la intervenció d'Alícia Sánchez-Camacho a la comissió sobre el frau i la corrupció, una detectiu privada ha donat la seva versió dels dubtes sobre el "cas Camarga". Maite Francés s'ha aixecat quan tothom marxava i a crits i ensenyant un dossier ha afirmat que la líder del PP sabia que l'estaven gravant i que el socialista José Zaragoza va ordenar l'espionatge.

Tal com es veu al vídeo, les paraules les ha recollit el micròfon de la mesa, però no es poden sentir del tot perquè les tapa el president de la mesa, que anunciava un recés de cinc minuts.

Les acusacions de Francés són fruit d'una investigació privada, tal com ha explicat en una entrevista a "El matí" de Catalunya Ràdio. Assegura que el cas de La Camarga i com s'ha resolt judicialment han fet mal a la professió de detectiu. Per això ha recollit material durant dos anys sobre la gravació i la seva conclusió és que José Zaragoza va "fer la trucada" per ordenar l'espionatge.

La investigació de Francés se sustenta en les explicacions d'Elisenda Villena, detectiu de Método 3 que hauria col·locat els micròfons al restaurant. Francés, que diu que no ha treballat mai per Método 3, és amiga de Villena i afirma que ella li hauria explicat que Zaragoza va fer l'encàrrec i els va explicar que Camacho sabia que la gravaven.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut