Els acusats del "clan Jodorovich", jutjats a l'Audiència de Barcelona fa un any. (Foto: ACN)
Els acusats del "clan Jodorovich", jutjats a l'Audiència de Barcelona fa un any. (Foto: ACN)
Barcelona

Una desena de detinguts per tràfic de drogues, dos d'ells del "clan Jodorovich"

Els Mossos d'Esquadra han detingut una desena de persones en una operació contra el tràfic de drogues a Barcelona. Dos dels detinguts són del "clan Jodorovich", tot i que la família s'ha desvinculat de l'operació. Des d'aquesta matinada, els Mossos han establert un dispositiu especial a la Zona Franca. Fa uns mesos, el Tribunal Suprem va anul·lar una sentència de l'Audiència de Barcelona que va condemnar a 19 anys de presó diversos membres del clan, condemnats per tràfic de drogues i possessió d'un arsenal d'armes de guerra.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han detingut una desena de persones en una operació contra el tràfic de drogues a la Zona Franca de Barcelona, dues de les quals pertanyen al "clan Jodorovich". No obstant això, Luisa Jodorovich ha demanat a l'agència ACN que es desvinculi la seva família d'aquesta operació policial.

El dispositiu especial ha començat a les sis del matí, ha acabat a dos quarts de deu del matí i s'ha desenvolupat entre els carrers Riudoms i Tortosa, molt a prop de la comissaria dels Mossos. Hi han participat agents de paisà del Grup Especial d'Intervencions (GEI) i agents antidisturbis de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de Barcelona.

Fa vuit mesos, el Tribunal Suprem va absoldre nou membres del "clan Jodorovich", condemnats per l'Audiència de Barcelona per tràfic de drogues i possessió d'un arsenal d'armes de guerra. El Suprem va anul·lar les punxades telefòniques i els escorcolls domiciliaris que fonamentaven el cas perquè es va presentar la mateixa investigació en dos jutjats.

 

Anar al contingut