Aurora

Una de les víctimes de la massacre de Denver havia escapat feia poc d'un altre tiroteig al Canadà

Jessica Ghawi, una de les dotze víctimes de la massacre d'aquest divendres, havia salvat la vida fa escassament un mes en abandonar l'escenari d'una altra matança indiscriminada just cinc minuts abans que passés.

RedaccióActualitzat
Jessica Ghawi és una de les dotze persones que divendres van perdre la vida en el tiroteig en un cinema de Denver. El seu cas ha sortit a la llum pública per una tràgica casualitat, i és que fa escassament un mes havia escapat per poc d'una situació semblant al Canadà. La jove de 24 anys feia cinc minuts que havia marxat d'una zona de restaurants d'un centre comercial de Toronto on un home va obrir foc i assassinar dues persones. L'experiència la va marcar fortament i a través del seu blog va reconèixer haver conegut el terror i ser conscient de la fragilitat de la vida.

La sort, el destí o la casualitat que aquell dia la va acompanyar, la va abandonar aquest divendres. Ghawi, que s'havia traslladat fa poc a Denver, va anar als cinemes del complex Century 16 amb un amic per veure l'última entrega de la saga del superheroi Batman. "Evidentment estem veient Dark Knight", va tuitejar poc abans de morir, en un últim missatge en què també es queixava que la pel·lícula començava 20 minuts tard.

Ni Jessica Ghawi ni la desena de persones que omplien la sala van poder acabar de veure la pel·lícula. James Holmes va irrompre a mitja pel·lícula i va començar a descarregar munició contra el públic. La seva actuació ha reobert el debat als Estats Units sobre l'accés a les armes de foc.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut