Barcelona

Una cursa de cotxes de luxe travessa Catalunya sense causar problemes

Habitualment es relacionen les curses de cotxes de luxe amb imprudències i infraccions de trànsit. La 6to6 Experience no és així, com a mínim al seu pas per Catalunya. Aquesta cursa, que aplega una vintena d'esportius d'alta gamma, ha sortit de Barcelona en direcció a València i només ha despertat les mirades de la resta de conductors. Els Mossos d'Esquadra destaquen el comportament cívic de la marxa. Només tres conductors han rebut una multa, i ha estat per tenir un dispositiu detector de radars.

Actualitzat
L'Hospitalet de Llobregat va ser el punt de sortida d'una vintena d'esportius d'alta gamma com Porsche, Ferrari i Lamborghini. Coincidint amb el segon aniversari de la cursa 6to6 Experience, els promotors van organitzar del 17 al 20 d'abril una nova concentració a València.

Una vintena de participants van concentrar-se a primera hora del matí al polígon Pedrosa de l'Hospitalet per emprendre el viatge junts cap a la capital valenciana. La majoria van agafar les autopistes AP-7 i la C-32 sense causar cap problema.

Per vetllar pel bon comportament dels participants, la Divisió de Trànsit de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra va organitzar un dispositiu especial a les àrees regionals de trànsit Metropolitana Sud i Tarragona, amb vigilància aèria d'un helicòpter inclosa.

Segons van comprovar els agents, els conductors van fer una conducció responsable, respectant el límit de velocitat permès i evitant cometre infraccions. De fet, només es van interposar tres denúncies per portar instal·lat al vehicle aparells detectors de radars. Aquesta infracció representa una sanció de 150 euros i la pèrdua de dos punts del permís de conduir. Durant el mateix dia, els Mossos asseguren que van imposar 68 denúncies per excés de velocitat a altres conductors que no tenien cap relació amb la cursa 6to6.

La 6to6 Experience és una iniciativa impulsada pels amants del món del motor i de l'oci amb l'objectiu d'organitzar concentracions i rutes per Catalunya i Espanya. Els participants, que paguen una quota, són propietaris de cotxes de luxe com Ferrari, BMW, Porsche, Corvette i Lamborghini, entre d'altres.
Anar al contingut