Brussel·les

Una consellera de l'ambaixada espanyola intenta boicotejar un acte del Diplocat a Brussel·les

La noia s'ha fet passar per estudiant i ha fet un seguit d'observacions i requeriments que posaven en qüestió la informació sobre el procés sobiranista que s'havia exposat en la conferència

Actualitzat

Una consellera de l'ambaixada espanyola a Brussel·les ha intentat boicotejar una conferència del Diplocat a la Nova Universitat de Lovaina. La noia s'ha fet passar per estudiant i ha fet un seguit d'observacions i requeriments que posaven en qüestió la informació sobre el procés sobiranista que s'havia exposat en la conferència.

El moderador li ha demanat que concretés la seva intervenció amb alguna pregunta, però la noia ha continuat en la mateixa línia: ha volgut desautoritzar el representant de la Generalitat a Brussel·les, Amadeu Altafaj, dient que ella representava el 52% dels catalans. Finalment, ha reconegut que era diplomàtica, la qual cosa ha provocat la reacció dels assistents.

 

Intents de boicot com aquest s'han produït en anteriors actes organitzats pel Diplocat. A finals del 2014, per exemple, l'ambaixador espanyol a Roma va repartir un text a favor de la unitat d'Espanya en un dels seus actes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut