València

Una concentració ciutadana exigeix la dimissió de Francisco Camps

València ha estat l'escenari aquest dissabte a la tarda d'una concentració ciutadana per exigir la dimissió del president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, imputat en el "cas Gürtel". La protesta ha estat convocada per la plataforma "No a la corrupción. Camps dimisión", creada a través de la xarxa Facebook. La mobilització ha tingut lloc a la plaça Manises, situada davant de la Generalitat Valenciana, des d'on s'han llegit una sèrie de preguntes a Camps en forma de manifest. També s'hi podien veure samarretes amb la cara del president i el lema "Wanted", o pancartes fent referència als vestits de Camps.

Actualitzat
La portaveu del col·lectiu ciutadà "No a la corrupción. Camps dimisión", Reyes Matamales, ha demanat que Camps "demani disculpes als ciutadans" i ha assegurat que "la dimissió és l'única forma de tornar-los la dignitat que han perdut".

Des de la plataforma també s'ha qüestionat la permanència dels membres del PP, com el president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, o el de la corporació valenciana, Alfonso Rus.

A la concentració, també hi han assisit, a títol personal, membres d'alguns partits polítics com el Bloc Nacionalista, Iniciativa del Poble Valencià o Esquerra Unida, que han denunciat, segons ells, la manipulació del Canal 9, l'obscurantisme dels comptes públics i la impunitat dels imputats per la justícia.
Anar al contingut