Parlon, entre Buch i el Homrani, aquest dimecres a Santa Coloma de Gramenet (ACN)
Parlon, entre Buch i el Homrani, aquest dimecres a Santa Coloma de Gramenet (ACN)
Santa Coloma de Gramenet

Una comissió mixta farà seguiment de casos de vulnerabilitat social a Santa Coloma

Actualitzat

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la Generalitat han creat una taula de treball per gestionar els casos de vulnerabilitat que s'han detectat a la ciutat. S'ha decidit en una reunió entre l'alcaldessa, Núria Parlon, i els consellers d'Afers Socials i Interior, Chakir el Homrani i Miquel Buch.

A la reunió s'hi ha tractat el cas dels joves estrangers sense casa de Santa Coloma de Gramenet, que ha esclatat arran de l'agressió sexual i l'atac amb arma blanca d'aquest cap de setmana a l'estació de metro de Can Peixauet.

Les dues administracions s'han conjurat perquè, en l'abordatge d'aquestes problemàtiques, no s'estigmatitzin col·lectius, després que en els darrers dies des d'alguns sectors s'hagi assenyalat la immigració i els menors no acompanyats com a responsables dels fets.

Parlon ha lamentat la sensació d'inseguretat que creu que es viu a la ciutat. En aquest sentit, a la reunió s'ha acordat dur a terme alguns dispositius policials específics als barris de més conflictivitat per tal de combatre aquesta sensació d'inseguretat.

ARXIVAT A:
Judicial
Anar al contingut