Nova Zelanda

Una colònia d'àcars instal·lats a l'interior de l'orella li provoca insomni durant dos anys

Un home de Nova Zelanda ha revelat que, després de dos anys de tenir insomni, ha descobert que la causa era una colònia d'àcars que s'havia instal·lat a l'interior de la seva orella. Segons publica el diari "New Zealand Herald", el pacient va recórrer al seu metge davant les molèsties i sorollets que notava, però els remeis amb cotó fluix i les inundacions amb aigua del conducte auditiu no van servir de res. Va ser en una clínica especialitzada on li van descobrir, atònits, una colònia d'àcars, molt actius i semitransparents, amb un munt d'ous dipositats al canal auditiu. Diu el diari que, després d'un primer fracàs per aspirar els insectes, la solució va ser l'aplicació d'un producte antipuces.

Actualitzat
Paul Balvert ha posat fi a un malson de dos anys. Un bon dia va començar a sentir sorolls i picor a l’orella, una molèstia enorme que a la nit era pitjor i no el deixava descansar. Dos anys va aguantar així sense saber d’on provenia aquell malestar. Tot el que va intentar per posar-hi remei va ser inútil i el seu metge ja no sabia què més fer.

Finalment va acudir a un centre especialitzat en l’oïda i allà una infermera va descobrir, no sense sorpresa, l’origen del problema. A l’interior del timpà de Balvert hi havia fet niu una colònia d’àcars que fins i tot havien posat ous. L’admiració dels especialistes ha estat gran ja que es tracta d’un cas únic al món.

Després de netejar-li el conducte auditiu, Paul Balvert, que posseeix una empresa de neteja de coberts de pollastres, ha recuperat el son i la tranquil·litat i ara gaudeix del silenci.
Anar al contingut