Girona

Una caporal dels Mossos acusa tots els comandaments de colpistes

En unes jornades de Societat Civil Catalana a Girona, la caporal, que ja va ser expedientada per insultar per Facebook Carles Puigdemont, anomena la Generalitat "Genestapo"

RedaccióActualitzat

Una caporal dels Mossos d'Esquadra expedientada per insultar Carles Puigdemont a través de la xarxa social Facebook ha acusat "tots els comandaments" dels Mossos de "colpistes".

"Són colpistes disfressats de mossos", ha assegurat la caporal, que ha pres la paraula durant un acte organitzat per Societat Civil Catalana a Girona. Un acte en què també era present el delegat del govern a Catalunya, Enric Millo.

La Divisió d'Afers Interns li va obrir una investigació el gener del 2017 pels comentaris ofensius contra el president de la Generalitat a les xarxes socials.

La caporal ha assegurat que qui va fer els escrits va ser la seva mare, usant el seu perfil per error, i acusa el cos d'haver-li "arruïnat la vida".

"A la Generalitat, que jo anomeno Genestapo, hi està havent un cop d'estat des de dins de les institucions", ha afirmat la caporal, que assegura que li és igual enfrontar-se amb un nou expedient per les seves paraules.

La caporal es vol reunir amb el ministre Zoido

La dona ha afirmat que es vol reunir amb el ministre Zoido perquè li faciliti canviar de cos i presentar-li tres àlbums amb fotografies que, diu, demostren que companys del cos s'identifiquen a les xarxes socials com a agents independentistes.

"Diuen dictador al rei o feixista a Soraya Sáenz de Santamaría, però a ells no els expedienten", ha criticat.

ARXIVAT A:
Article 155Procés català
Anar al contingut