El Caire

Una britànica de 51 anys es casa amb un fill d'Osama bin Laden

Una dona britànica de 51 anys, Jane Felix-Browne, s'ha casat a Egipte amb un dels fills del terrorista més buscat del món, Osama bin Laden, 24 anys menor que ella. La britànica, que fins ara havia mantingut en secret la seva boda, ha demanat ara a les autoritats que li concedeixin un visat per entrar al Regne Unit. Felix-Browne, que abans ja s'havia casat en cinc ocasions, ha dit que va conèixer Omar durant unes vacances a Egipte mentre era sotmesa a un tractament per esclerosi múltiple i que la seva boda ha estat per amor.

Actualitzat
El que fins ara era un secret compartit només per la seva família més pròxima i els seus amics ha sortit avui a la llum. Jane Felix-Browne, britànica de 51 anys, s'ha casat amb Omar Osama bin Laden, de 27 anys, un dels 17 fills del terrorista més buscat del món. La dona ha afirmat que ha difós la notícia perquè li agradaria "poder dir com qualsevol dona casada: aquest és el meu marit, i aquest és el seu nom", tot i que ha afegit que és conscient que ha de ser realista.

"Espero que la gent no em jutgi de forma excessivament dura. M'he casat amb el fill, no amb el pare", ha declarat. Segons ha explicat, la seva història d'amor amb Omar va començar durant unes vacances a Egipte, mentre muntava a cavall. Allà mateix la parella va decidir casar-se i ho van fer en dues cerimònies islàmiques a Egipte i a l'Aràbia Saudita. Jane Felix-Browne també ha explicat que va ser ella la que li va demanar de casar-se. Però tot i haver pres ella la iniciativa, la britànica ha dit que encara ha de fer-se a la idea que és la nora del terrorista més buscat del món.

La britànica, que no ha tingut cap problema a donar més detalls sobre el seu espòs, ha dit que ja coneixia membres de la família de Bin Laden prèviament a través de la seva anterior boda amb un saudita a Londres, quan ella només tenia 16 anys.

Segons ha insistit Jane Felix-Browne, el fill d'Osama està totalment deslligat del seu pare, a qui no ha vist des de fa molts anys, i es dedica a comerciar amb ferralla a Yida.
Anar al contingut