Pla general de l'Estació de Servei Empalme de Vallfogona de Balaguer, que ha repartit un quart premi de la Grossa de Cap d'Any, on es pot …
Pla general de l'Estació de Servei Empalme de Vallfogona de Balaguer, que ha repartit un quart premi de la Grossa de Cap d'Any, on es pot veure un cartell al fons que indica la proximitat a l'accés a Balaguer, el 31 de desembre de 2017 (Horitzontal).

Una benzinera de Vallfogona de Balaguer reparteix part del 32695, quart premi de la Grossa de Cap d'Any

ACN Vallfogona de Balaguer.-L'Estació de Servei Empalme de Vallfogona de Balaguer (Noguera) ha estat un dels tres punts de Catalunya que ha repartit part del 32695, el quart premi de la Grossa de Cap d'Any, venut també a Barcelona, Figueres i per internet. L'ambient en aquesta benzinera, situada al quilòmetre 0,8 de la carretera C-148, era molt similar a l'habitual, ja que no s'hi ha acostat cap dels agraciats. Tot i això, hi havia satisfacció entre els seus treballadors que han explicat que havien esgotat tots els dècims de loteria que tenien a la venda per aquest sorteig, tot i que no sabien ben bé quants n'havien despatxat del número premiat, que ha anat a parar a alguns dels seus clients. L'estació de servei es troba en un dels accessos principals a Balaguer i és molt utilitzada tant pels veïns de la capital de la Noguera com per viatgers que es desplacen entre les comarques del Pirineu i les de Ponent, com ara l'Urgell, el Pla d'Urgell i el Segrià.

Anar al contingut