Barcelona

Una baralla obliga a tancar una cafeteria a la plaça Catalunya de Barcelona

Els Mossos han identificat una vintena de persones relacionades amb els incidents i una guàrdia urbà ha resultat ferit

RedaccióActualitzat

Una baralla ha obligat un bar del centre de Barcelona a tancar com a conseqüència de les destrosses. Es tracta de l'únic incident del qual es té constància en el marc de les celebracions del 12 d'octubre i ha passat a la zona on transcorria la manifestació convocada per Societat Civil Catalana i una desena d'entitats més.

La baralla ha passat a l'interior de l'emblemàtic Zurich, situat a la cantonada entre el carrer Pelai i la Rambla, però també a l'exterior del local, quan s'han enfrontat dos grups d'aficionats de dos clubs de futbol -València i Atlètic de Madrid-. Els danys al mobiliari i, sobretot, la trencadissa de plats i gots han obligat el local a tancar.

Els dos grups s'han llançat cadires i han trencat els vidres de l'establiment. Un agent de la Guàrdia Urbana ha resultat ferit lleu quan intentava aturar una baralla, segons han confirmat a l'ACN fonts municipals.

Després, els Mossos d'Esquadra han identificat una vintena de persones relacionades amb els incidents, però de moment no s'han fet detencions ni s'ha presentat cap denúncia.

Els Mossos requisen material al barri de Gràcia

D'altra banda, a Gràcia, a primera hora del matí, els Mossos han requisat material a un grup de 28 persones. Portaven esprais, gasos, punys americans, cadenes i bengales.

La policia catalana ha presentat denúncia contra quatre d'ells per tinença d'armes prohibides.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut