Pla mig del tren de l'R16 que ha continuat el viatge, aturat a Tarragona, amb viatgers baixant i pujant, gairebé dues hores més tard del previs…
Pla mig del tren de l'R16 que ha continuat el viatge, aturat a Tarragona, amb viatgers baixant i pujant, gairebé dues hores més tard del previst, el 22 d'agost del 2016. (Horitzontal)

Una avaria obliga a aturar durant 1 hora i 45 minuts un tren de l'R16 a l'Ampolla amb 200 passatgers a bord

Actualitzat

ACN Tarragona.-Nova incidència aquest dilluns a la línia R16 a les Terres de l'Ebre. El tren que ha sortit de l'estació de Tortosa a les 10:38 hores amb destinació a l'estació de França de Barcelona ha quedat aturat a les 11:00 hores a l'estació de l'Ampolla-Perelló-Deltebre per una avaria mecànica del tren. Els tècnics s'han desplaçat al lloc per reparar la incidència registrada al comboi, de la sèrie 448, però finalment s'ha optat per transbordar els 200 passatgers a una altra unitat provinent de la capital del Baix Ebre. El tren ha reprès la marxa al cap d'1 hora i 45 minuts i ha acumulat més de 100 minuts de retard. De fet, el servei tenia previst arribar a Barcelona a les 13:26 hores, però tot just a les 13:50 hores sortia de l'estació de Tarragona. Els viatgers han denunciat el tracte de la companyia i han manifestat el seu malestar per aquest nou incident a la línia.

En Genís Vives havia d'arribar a Tarragona a les 11:58 hores, però ho ha fet gairebé dues hores més tard, cap a les 13:47. En declaracions a l'ACN, aquest usuari de l'R16 ha explicat que quan han arribat a l'Ampolla el tren s'ha hagut d'aturar perquè "ha sortit fum d'un vagó". Vives ha manifestat que "s'han viscut moments de caos perquè ningú no sabia què estava passant" i ha criticat que Renfe no els ha informat de res i que el revisor "no apareixia". Segons ha explicat aquest viatger, el fum ha passat al vagó del costat i s'han viscut moments "de pànic", fins que se'ls ha comunicat que havien de sortir a l'andana i esperar que arribés un altre tren, sense que ningú els hagi concretat a quina hora reprendrien la marxa. "Havíem d'arribar a Tarragona sobre les dotze i són gairebé les dues. És una vergonya i els usuaris comentaven que els problemes amb els trens són un fet habitual a les Terres de l'Ebre", ha afegit. Altres usuaris han manifestat el seu malestar a l'ACN i han criticat la manca d'informació proporcionada per la companyia Renfe. Els passatgers que s'han adreçat al servei d'atenció a l'usuari de l'estació tarragonina per reclamar l'import del bitllet han criticat també que el personal de Renfe els ha dit que no els podrien tramitar les devolucions fins l'endemà. A l'estació de Tarragona la incidència ha tingut poca afectació, ja que els passatgers que volien viatjar en sentit nord amb aquest tren han pogut sortir amb anterioritat en altres combois que passen per la ciutat.

Anar al contingut