Barcelona

Una avaria elèctrica en el servei de rodalies provoca nous retards en tres línies de Renfe

Els ja habituals problemes de la línia de rodalies s'han tornat a posar de manifest amb nous retards. Les línies C-1, C-3 i C-4 han acumulat demores de fins a 20 minuts des de dos quarts de deu del matí a causa d'una avaria elèctrica. El problema s'ha produït en el túnel de Marina-Bifurcació, entre les estacions de Sant Andreu Arenal i Arc de Triomf de Barcelona. La companyia ferroviària ha informat que, malgrat tot, la circulació de trens no s'ha detingut en cap moment.

Actualitzat
L'incident s'ha produït sobre les 9.30 hores i ha afectat especialment la línia C-4, que uneix Manresa amb Sant Vicenç de Calders, encara que també ha causat retards a la C-1, entre Mataró i Maçanet de la Selva, i la C-3 en direcció Vic.

Des de l'últim episodi de pluges torrencials registrat a Catalunya fa unes quantes setmanes, el servei de Renfe ha patit múltiples problemes per avaries de trens o altres tipus d'incidències com la caiguda de cables a la via, amb milers de passatgers afectats.

L'últim incident es va produir divendres, quan una màquina d'un tren de passatgers amb destinació a Manresa es va avariar en el túnel entre les estacions d'Arc de Triomf i Sant Andreu de Barcelona. Precisament, el mateix lloc on avui s'ha produït la incidència, i que va afectar també diverses línies de rodalies.
Anar al contingut