Els usuaris del Dragon Khan han quedat atrapats a l'atracció uns vint minuts (@carlesmicro)
Els usuaris del Dragon Khan han quedat atrapats a l'atracció uns vint minuts (@carlesmicro)

Una avaria elèctrica a Port Aventura deixa gent atrapada a les atraccions

L'avaria ha durat uns vint minuts i, a pesar de l'ensurt, ningú ha pres mal

Actualitzat

El funcionament normal del parc temàtic Port Aventura de Tarragona s'ha alterat aquesta dimecres a la tarda a causa d'una avaria que ha deixat sense electricitat unes atraccions.

La baixada de tensió ha estat al voltant de les cinc de la tarda. Ha durat deu minuts, però l'activitat normal no s'ha recuperat fins al cap de quaranta-cinc. Alguns usuaris que estaven en algunes atraccions en aquell moment han quedat atrapats a l'atracció. Malgrat l'ensurt, ningú ha pres mal ni ha quedat penjat cap per avall.

Des del mateix parc han explicat que l'aturada s'ha allargat donada la complexitat de tornar a posar en marxa algunes de les atraccions. L'evacuació de les persones que hi havia en atraccions com el Dragon Khan s'ha fet de manera ordenada i tranquil·la, per les escales d'emergència.

A través de les xarxes socials, uns quants usuaris que eren a prop han divulgat imatges de l'incident en algunes de les atraccions, com el Dragon Khan o el Tutuki Splash:

 

 


El mateix tuitaire ha captat el moment en què desallotjaven els ocupants del Dragon Khan.

 

 

 

Des del perfil oficial de Port Aventura, han explicat que la incidència ha estat una baixada de tensió que ja s'ha pogut arreglar.

 

 

L'empresa ha assegurat que estudiarà cas per cas les eventuals reclamacions de visitants perquè els tornin els diners.

Anar al contingut