Barcelona

Una avaria de Telefónica deixa els catalans sense Hotmail i els serveis "live" de Microsoft

Si des d'ahir teniu problemes per accedir al correu de Hotmail o a altres serveis de Microsoft probablement no sigui culpa vostra. Microsoft ha confirmat que han rebut queixes d'usuaris catalans i del País Valencià perquè no poden accedir als seus serveis, però tot apunta que el problema respon a una avaria de les línies ADSL de Telefónica. Segons l'Associació d'Internautes, hi hauria més d'un milió de línies afectades per aquesta incidència, però Telefónica no ha informat de cap avaria.

Actualitzat
Els problemes s'estan multiplicant des d'ahir entre els usuaris d'ADSL de Telefónica, que no poden accedir als programes com Windows Live Messenger o el correu de Hotmail. El MSN Messenger dóna un error i de moment al Centre d'Atenció Tècnica de Telefónica no tenen constància de cap incidència.

Des de Microsoft Espanya admeten que han rebut queixes d'usuaris de "Catalunya i el País Valencià" que no es podien connectar als seus serveis. També apunten que els seus sistemes "no han detectat fins ara cap error d'accés a Hotmail ni tampoc al Messenger" en aquestes zones, i atribueixen l'anomalia "a un problema concret dels proveidors d'accés a internet, però no en els serveis de Windows Live".

Des de l'Associació d'Internautes indiquen que la incidència afecta Catalunya, Aragó i el País Valencià, però alguns usuaris del País Basc i Navarra també han informat de problemes. També hi ha usuaris d'ADSL "indirecte" d'altres operadors, que utilitzen la infraestructura de Telefónica, que també tenen els mateixos problemes.
Anar al contingut