Barcelona

Una avaria causa retards en el primer dia de restabliment del servei de les línies 3, 4 i 7 de Rodalies

Aquest dilluns s'ha restablert el servei de les línies 3, 4 i 7 de Rodalies Renfe. Una avaria en el sistema elèctric de les vies, però, ha ocasionat retards de fins a 20 minuts durant bona part del matí. A hores d'ara, la incidència ja està totalment resolta. Des del dia de Nadal, s'estaven fent obres per instal·lar la nova catenària rígida al túnel entre Sant Andreu Arenal i Torre Baró, fet que va obligar a suspendre el servei entre les estacions de Sant Andreu Arenal i Montcada Bifurcació.

Actualitzat
Les obres de la nova catenària de les línies 3, 4 i 7 s'han fet durant el període de Nadal perquè el volum d'usuaris és més baix. Les línies afectades són les que connecten Barcelona amb Vic, Martorell i Manresa i l'Adif ha reforçat el personal d'informació en aquestes estacions per minimitzar-ne els efectes.

Durant aquests deu dies, els viatgers han hagut de modificar els desplaçaments habituals i canviar d'estació a Montcada i Reixac per enllaçar amb una altra línia o bé viatjar en els autocars habilitats com a alternativa.

A la primavera hi tornarà a haver talls en aquestes mateixes línies per les obres de construcció de la futura estació de Sagrera-Meridiana, que obligaran a tancar l'estació de Sant Andreu Arenal durant 5 mesos.
Anar al contingut