Imatge d'arxiu de dos trens AVE
Lleida i Tarragona tindran uns preus de l'AVE equivalents als de Girona
Barcelona

Una avaria a Sants causa retards de fins a una hora a combois de l'AVE

Una avaria a l'estació de Sants de Barcelona ha afectat aquest matí la línia d'alta velocitat. Fins a 15 trens d'arribada i sortida s'han vist afectats i hi ha retards acumulats de fins a una hora, segons Renfe.

RedaccióActualitzat
Una avaria aquest matí a l'estació de Sants de Barcelona ha afectat fins a 15 trens d'arribada i sortida i ha provocat retards acumulats de fins a una hora, segons Renfe.

Sobre dos quarts de vuit del matí s'ha produït una desconnexió a la subestació elèctrica de Sant Boi per causes que encara es desconeixen. Gairebé una hora més tard s'ha començat a recuperar la tensió a les tres vies d'alta velocitat i a les 9.10 ja s'havia normalitzat la situació i els trens han començat a sortir. S'acumulen, però, retards importants.

Ahir a la tarda també es va produir una situació similar a l'estació de Sants, quan un tren d'alta velocitat que anava cap a Madrid va quedar aturat dins d'un túnel durant una hora. La causa va ser una altra avaria elèctrica que va provocar retards de mitja hora en una desena de combois. L'incident va ocórrer sobre dos quarts de sis a causa d'una falta de tensió elèctrica que va afectar la línia d'alta velocitat en els dos sentits. Renfe va precisar que la companyia compliria el compromís de puntualitat i que en cas contrari es preveien descomptes d'entre el 50% i el 100%, segons els casos.

Anar al contingut