Handbol

Una aturada de Barrufet classifica el Barça per als quarts de final de la Lliga de Campions

El Barcelona Cifec ha aconseguit el passi als quarts de final de la Lliga de Campions. Ho ha fet tot i perdre en el partit de tornada al pavelló del Portland San Antonio per 30 a 24. El resultat en el partit d'anada (28-22), doncs, ha estat clau perquè l'equip de Xesco Espar hagi aconseguit l'accés als quarts de final. El partit ha estat molt emocionant i una atudada de David Barrufet en l'últim atac de l'equip navarrès ha classificat el seu equip.

El Portland San Antonio ha estat el primer a marcar. L'equip navarrès però, ha necessitat més de 2 minuts per fer-ho i ha aprofitat el suport del seu públic, que ha omplert de gom a gom el Pavelló Universitari, i la superioritat numèrica a la pista. El Barça, per rebaixar aquest efecte, ha realitzat jugades llargues en atac per impedir que el Portland retallés els 6 gols de marge favorables a l'equip blaugrana en el partit d'anada. De fet l'equip navarrès semrpe ha anat per davant en el marcador, però en cap moment ha superat aquesta diferència. Com a màxim el Portland, en la primera part, ha arribat a guanyar de 4 gols. Els blaugranes amb una bona defensa i atacs efectius han aconseguit arribar al descans amb 2 gols de desavantatge, 15-13. L'inici de la segona part no ha estat gens bo per al Barça. Un parcial incial de 6-2 favorable a l'equip local ha posat per davant per primer cop el Portland (21-15), ja que l'equip navarrès ha igualat els 6 punts d'avantatge que va obtenir el Barça en el partit d'anada. El Portland ha posat la por al cos dels jugadors blaugrana quan ha agafat 7 gols de marge, 24-17, però la reacció dels catalans encara havia d'arribar. Íker Romero ha estat important per capgirar l'eliminatòria. A falta d'un minut i mig el Barça perdia per 6, però tenia l'eliminatòria a favor. En aquest moment ha vist com els àrbitres els expulsaven un jugador i els catalans han hagut de jugar amb un home menys els minuts decisius. Mateo Garralda ha tingut el gol de la victòria, però David Barrufet "in extremis" ha aturat el xut i ha donat la classificació a l'equip blaugrana (30-24)