Imatge de circuit tancat de televisió difosa per la CNN a Twitter (@CNNTURK_ENG)
Imatge de circuit tancat de televisió difosa per la CNN a Twitter (@CNNTURK_ENG)
Istanbul

Una assaltant morta i un policia ferit en un atac a la comissaria central d'Istanbul

L'assaltant abatuda portava a sobre una bomba i una arma automàtica

Actualitzat

Tiroteig a la comissaria central de policia a Istanbul. Dos assaltants han atacat la seu de la policia, i un ha estat abatut -una dona-. A conseqüència de l'assalt, almenys un agent de policia ha resultat ferit. L'assaltant abatuda portava a sobre una bomba i una arma automàtica, segons informa la CNN.

Dues persones no identificades han disparat contra l'edifici amb fusells automàtics. En el tiroteig que ha començat a continuació, una de les atacants ha mort i l'altre, un home, ha escapat en un vehicle. L'assaltant fugat ha estat detingut després, segons ha informat la cadena CNNTürk, a prop del lloc dels fets, en un barri cèntric d'Istanbul.

Un equip d'artificiers ha fet esclatar la bomba de l'assaltant mitjançant un detonador. L'agència de notícies turca, Dogan, ha explicat que s'ha tancat el trànsit al carrer Vatan, on hi ha la comissaria.

Avui, dimecres, la policia ha detingut un home armat que ha entrat en una oficina del partit governamental AKP i ha penjat des d'una finestra una bandera turca amb el símbol d'una espasa. En només dos dies, hi ha hagut tres atacs a edificis oficials turcs, l'endemà de la mort d'un fiscal en un assalt al Palau de Justícia.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut