Barcelona

Una aplicació que posa en contacte les estrelles i els seus fans, la millor de l'any

Els guardons es van concedir ahir a la nit, la segona jornada del Mobile World Congress

RedaccióActualitzat

L'aplicació Fansino, dels Estats Units, ha estat la guanyadora dels Mobile Premier Awards: el jurat l'ha considerada la millor app d'aquest any, en el marc del Mobile World Congress, que es fa a Barcelona des d'aquest dilluns. Fansino és una aplicació que permet posar en contacte l'estrella de cine o de la música amb els seus fans. Els artistes saben qui està escoltant la seva música, en temps real.

Les altres dues guardonades d'aquests premis han estat GPSGAY i Mobile Triage. La primera, procedent de l'Uruguai, és una plataforma en línia i mòbil per a la comunitat gai amb una proposta de valor única, ja que, a més de ser una xarxa social i guia per a aquesta comunitat, inclou xats, notícies i pel·lícules en "streaming" per al seu públic. La segona, que arriba de Sud-àfrica, és una app que ajuda a fer un triatge correcte dels pacients que arriben als serveis d'urgències dels centres de salut i hospitals, un fet que pot ajudar a salvar vides.

Entre les setze finalistes, n'hi havia dues de catalanes. Una, Cookbooth, permet compartir receptes de cuina entre xefs, gurmets i aficionats a la gastronomia de tot el món. I la segona, Dónde Está Family, ajuda els pares a localitzar els seus fills mitjançant la geolocalització. Amb aquesta aplicació, diuen els creadors, es pot saber l'hora que el nen surt de casa o del col·legi o avisa si ha fet campana. La cerimònia s'ha fet aquest dilluns a la nit al Teatre Apolo de la capital catalana.

VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut