Una anyada "àcida" i amb "raïm aromàtic"

Alella (ACN).- L'enòleg Josep Maria Pujol-Busquets vaticina una anyada "àcida", "amb molta frescor" i "amb un raïm molt aromàtic". Considera que les pluges d'aquest 2013 faran que les collites "siguin més pròpies del centre i nord d'Europa que no pas del sud". En aquest sentit, preveu que els vins base per els caves "seran fantàstics si no hi ha problemes d'alteració". En canvi, avisa que la maduració dels vins negres dependrà de si el clima es torna més sec i marxen "aquestes humitats que molesten bastant". Les varietats de Xarel·lo o 'Chardonnay' començaran a recollir-se l'última setmana d'agost.
Una anyada "àcida" i amb "raïm aromàtic"

Una anyada "àcida" i amb "raïm aromàtic"

Alella (ACN).- L'enòleg Josep Maria Pujol-Busquets vaticina una anyada "àcida", "amb molta frescor" i "amb un raïm molt aromàtic". Considera que les pluges d'aquest 2013 faran que les collites "siguin més pròpies del centre i nord d'Europa que no pas del sud". En aquest sentit, preveu que els vins base per els caves "seran fantàstics si no hi ha problemes d'alteració". En canvi, avisa que la maduració dels vins negres dependrà de si el clima es torna més sec i marxen "aquestes humitats que molesten bastant". Les varietats de Xarel·lo o 'Chardonnay' començaran a recollir-se l'última setmana d'agost.