Saragossa

Una afonia obliga Serrat a suspendre els concerts d'avui a Saragossa i de diumenge a Girona

El concert a Girona s'ha ajornat fins el 31 de maig i el de la capital aragonesa es farà el 19 de setembre

RedaccióActualitzat

Joan Manuel Serrat ha cancel·lat per motius de salut el concert que havia de fer avui a Saragossa, segons ha informat l'ajuntament de la capital aragonesa. Concretament, una afonia ha obligat Serrat a suspendre l'actuació. Tampoc actuarà diumenge a l'Auditori de Girona, on les entrades estaven exhaurides.

En una compareixença informativa, el cantautor ha explicat que els dos concerts es faran en noves dates: el 31 de maig a Girona i el 19 de setembre a la capital aragonesa. Serrat ha aclarit que tenia una simple afonia: "No es preocupin de mi. Estic completament convençut que en tres o quatre dies ja estaré donant pedalades, ja aniré en bicicleta un altre cop". I ha indicat que les entrades adquirides pel concert d'avui a Saragossa, més de 7.000, es podran recuperar.

Joan Manuel Serrat fa la gira "Antologia desordenada", en què celebra els seus 50 anys sobre els escenaris. El cantant va començar els concerts fa unes setmanes a Andorra, i després va viatjar a l'Amèrica Llatina, on ha actuat les últimes setmanes. Serrat té previst fer un concert a Madrid dimarts que ve, i cinc actuacions a Barcelona dins del festival Grec, al mes de juliol.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut