Madrid

Una activista de Femen boicoteja l'estàtua de cera de Trump a Madrid

"Agafa el patriarcat pels collons!" és el missatge que la dona duia pintat al cos

RedaccióActualitzat

Estrena moguda de l'estàtua del president electe dels EUA, Donald Trump, al Museu de Cera de Madrid. Una activista del moviment feminista Femen ha irromput durant la presentació de la figura. Com és habitual en aquesta mena de protestes, anava despullada de cintura en amunt. Al pit hi duia pintada la frase "grab back" ("torna-li el grapeig") i a l'esquena "grab patriarchy by the balls! ("Agafa el patriarcat pels collons!"), un missatge que ha complementat fent el gest d'agafar els genitals al Trump de cera.

La dona ha cridat la consigna diverses vegades en anglès i castellà mentre el portaveu del museu intentava tapar-li els pits amb la gorra de Trump, la caçadora que s'havia tret la dona i els globus que decoraven l'escena. Finalment, els treballadors del museu s'han endut l'activista fora del pati on es feia la presentació.

El missatge respon a la frase sobre les dones que Donald Trump va dir fa anys i que va ser motiu d'escàndol durant la campanya electoral de les presidencials. La frase era:

"Quan ets famós et deixen fer, pots fer el que vulguis. Li pots tocar el cony (riu)... pots fer el que vulguis."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut