Vehicles accidentats al túnel de la C-55 a Súria, aquest dilluns al vespre
Vehicles accidentats al túnel de la C-55 a Súria, aquest dilluns al vespre
Súria, Bages

Un xoc múltiple a Súria obliga a tallar la C-55

Cinc persones resulten ferides lleus en aquesta topada col·lectiva entre 5 vehicles al túnel de Salipota i que ha obligat a tallar la circulació a la via durant tres hores

RedaccióActualitzat

Cinc vehicles s'han vist involucrats aquesta tarda de dilluns en un accident múltiple a la carretera C-55 a Súria. L'accident ha passat poc després de les set de la tarda al túnel de Salipota i la circulació per aquesta via ha quedat totalment tallada, i ha calgut desviar el trànsit pel casc urbà de Súria. Els equips d'emergències han informat que almenys 11 persones han resultat ferides en l'accident.

 

 

 

 

Segons han explicat els bombers, hi ha hagut un primer accident i la resta de vehicles, tres, no han tingut temps de frenar i han topat amb els primers accidentats. A pesar del nombre de vehicles i de persones implicades, l'accident no ha tingut conseqüències greus: no ha quedat cap persona atrapada dins dels vehicles i, als ferits, cap d'ells greu, els han pogut evacuar ràpidament per portar-los als centres sanitaris més pròxims:

 

Després de treure els vehicles i de netejar la calçada, el túnel ha tornat a quedar obert al trànsit passades les 10 de la nit.

 

Anar al contingut