Sitges

Un xalet a Sitges valorat en més de 12 milions d'euros és la casa més cara de Catalunya

Per una hipoteca de 69.000 euros al mes es pot tenir la casa més cara de Catalunya. Es tracta d'un xalet de 1.200 metres quadrats amb 6 habitacions i 8 banys ubicat a Sitges, al Garraf, i que costa 12,4 milions d'euros. No és pas l'habitatge més car de tot l'estat espanyol. Un xalet de 630 metres quadrats al municipi del Port d'Andratx, a l'illa de Mallorca, valorat en 18,5 milions d'euros ostenta aquest honor, segons un rànquing elaborat pel web immobiliari Idealista.com.

Actualitzat
La llista inclou els 100 habitatges més cars de tot l'Estat. Són 92 xalets, cinc àtics i tres pisos. Madrid és on n'hi ha més, amb 53 habitatges, seguida de les Illes Balears, amb 23. Catalunya ocupa la tercera posició, amb 11 dels habitatges més cars de tot l'Estat. Els seus preus van des dels 12,4 milions d'euros el més car, als 5 milions el més barat. Tenen entre 1.800 i 500 metres quadrats i gairebé en tots el nombre de lavabos iguala o supera el d'habitacions. Piscina coberta, jardí o parc infantil són altres de les seves comoditats.

A la demarcació de Barcelona és on hi ha més immobles amb un total de vuit. Són a localitats com Arenys de Mar, Sant Adreu de Llavaneres o Esplugues de Llobregat i només n'hi ha un a la ciutat de Barcelona. Tres són a Sitges. La resta, tres més, es reparteixen a la demarcació de Girona.
Anar al contingut