Accident d'autocar a l'AP-7
Accident d'autocar a l'AP-7
Freginals

Un whatsapp des de l'autocar sinistrat ha alertat la resta d'estudiants

Alejandro López, el propietari, viatjava en el quart autocar i, en no veure el cinquè autobús ha trucat per mòbil al conductor. La trucada no ha estat contestada, però al cap d'una estona han rebut un whatsapp d'un estudiant accidentat que alertava dels fets

RedaccióActualitzat

Un missatge de Whatsapp d'una de les persones que viatjava en l'autocar sinistrat ha alertat els joves que anaven en un dels autobusos del grup de l'autocar sinistrat aquesta matinada a l'AP-7, i que ha costat la vida de tretze persones.

El grup de cinc autocars viatjava en caravana, molt a prop uns d'altres, i el quart el conduïa el propietari de l'empresa d'autocars, Alejandro López, que havia anat mirant pel retrovisor el cinquè vehicle quan es va adonar que ja no el veia a l'altura de Freginals, al Montsià.

Segons ha explicat el fill del propietari, Raül López, el seu pare s'ha adonat que no veia les llums del cinquè autocar, l'accidentat, malgrat la recta per on circulaven, a uns 200 metres de distància.

Llavors, ha decidit aparcar el seu vehicle en una àrea de servei i ha trucat al conductor pel telèfon mòbil, i no li ha contestat.

Davant el temor que hagués passat alguna cosa, ha demanat a diversos joves que truquessin als seus coneguts que viatjaven en l'altre autocar, i no han obtingut resposta.

Poc després, un whatsapp d'un ocupant de l'autocar sinistrat els ha alertat del greu accident i la consternació s'ha estès entre els joves.

El propietari de l'autocar ha trucat als Mossos d'Esquadra avisant de l'accident, si bé la policia ja tenia coneixement dels fets per diversos conductors que circulaven per l'autopista en aquell moment i que n'han estat testimonis.

Els quatre autocars amb els seus viatgers han continuat llavors el viatge fins al seu destí, Barcelona, on han arribat sense problemes.

El propietari de la companyia d'autocars l'ha recollit a la plaça d'Espanya el seu fill en un altre vehicle i s'han dirigit, una altra vegada, cap a Freginals, on els Mossos d'Esquadra li han pres declaració.
Anar al contingut