"Mad Men"
"Mad Men"

Un web de subhastes nord-americà ven objectes de la sèrie Mad Men

S'ofereixen fins a 1.300 objectes de la coneguda sèrie de l'AMC que incolu el cadillac i la caçadora texana del seu protagonista, Don Draper

RedaccióActualitzat

S'han posat a subhasta un total de 1.300 objectes de l'exitosa sèrie de l'AMC "Mad Menambientada en una agència de publicitat en la dècada dels seixanta. Les peces que se subhasten pertanyen gairebé totes a la setena temporada (l'última) de l'aclamada sèrie amb l'actor Jon Hamm (Don Draper) com a protagonista.

Al web especialista a subhastar objectes de cine i televisió, screenbid.com, es poden trobar des del cadillac del protagonista, la seva caçadora texana i el vestit que l'ha acompanyat en els èxits i les derrotes professionals fins a tot tipus d'objectes decoratius que han fet de l'ambientació de la sèrie un dels seus punts forts. La subhasta ha començat aquest divendres i es tancarà el 6 d'agost.

No és la primera vegada que surten a subhasta objectes de la sèrie que ha aconseguit una desena de premis Emmy i quatre Globus d'Or. Els vestits de dues de les seves protagonistes, la Joan i la Betty, ja van arrasar el 2010 a la xarxa. En aquesta ocasió destaquen les nombroses sabates de les protagonistes femenines de la sèrie que s'adiuen perfectament a la tendència actual, un anell de compromís de Betty Draper, del seu segon matrimoni, i els objectes que han format part de les oficines de Madison Avenue, protagonista de gran part de les escenes de la sèrie.

 

 

Els fans de la sèrie ja han començat a oferir diners pels records d'aquesta mítica sèrie que va ser rebutjada en un inici per la cadena HBO i que l'AMC va recuperar del calaix.

Anar al contingut