Un vídeo revifa el cas del professor de filosofia de Lleida titllat d'homòfob

Una trentena d'exprofessors han sortit en defensa seva, i els alumnes n'han difós un vídeo per denunciar els seus comentaris

RedaccióActualitzat

Un mes i mig després, revifa el cas del professor d'institut de Lleida acusat de fer comentaris homòfobs. Una trentena d'exprofessors han sortit en defensa seva a través d'una carta al director del diari "La Mañana". Critiquen que s'hagi sotmès el professor a l'escarni públic i afegeixen que va ser objecte d'un linxament mediàtic, pel ressò que va tenir la polèmica als mitjans de comunicació.

Els alumnes i membres del col·lectiu LGTBI han insistit que l'actitud del docent -ara jubilat- és inadmissible. Per això s'han concentrat davant la porta del centre. I per demostrar que tot el que es va explicar aleshores és veritat, han fet públic un vídeo on es pot sentir el docent als passadissos del centre insistint que ser homosexual és antinatural:

"No és natural. Ningú neix homosexual. L'homosexualitat no és una condició natural, és una opinió que tinc molt fonamentada. Ser homosexual és un defecte, una anomalia."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut