Una captura de pantalla del vídeo en què Maradona pega a la seva parella.
Maradona pega a la seva parella, que ho grava en un vídeo.
Argentina

Un vídeo mostra l'agressió de Maradona a la seva parella

L'exfutbolista, aparentment begut i molt desmillorat, increpa la seva parella Roció Oliva i fins i tot arriba a pegar-li

RedaccióActualitzat

L'exfutbolista argentí Diego Maradona ha mostrat altre cop la seva cara més fosca. El programa "Nosotros al mediodía", de la cadena de televisió argentina El Trece, ha difós un vídeo en què es pot veure l'exfutbolista, aparentment begut i molt desmillorat, increpant la seva parella Roció Oliva, i fins i tot arriba a pegar-li. "Para, para! Deixa de pegar-me, Diego!", li prega la dona.

En les imatges, que s'han gravat amb un telèfon mòbil, Maradona està mirant la televisió; s'aixeca del sofà i s'acosta a la cuina, on hi ha Roció Oliva, tot recriminant-li que utilitzi el mòbil: "Continua mirant, continua mirant el teu telèfon". La dona li respon "Para, boig! És que no puc mirar el telèfon?". Un cop l'exfutbolista arriba fins a ella li etziba un cop i la dona li demana que pari.

Rocío Oliva ha explicat que els fets van passar a casa seva, segons informa el diari "Clarín". El passat mes de juny ja va admetre que era víctima de violència de gènere.

Anar al contingut