El 3 de 10 amb folre i manilles dels Castellers de Vilafranca
El 3 de 10 amb folre i manilles dels Castellers de Vilafranca
Barcelona

Un vídeo de Red Bull del Concurs de Castells de Tarragona supera els 50 milions de visualitzacions a Facebook

Els usuaris de la xarxa social de Facebook de Red Bull han compartit el video més de 717.800 vegades, ha originat més de 239.000 "m'agrada" i més de 26.000 comentaris

RedaccióActualitzat

Els castells provoquen admiració a tot el món. El Concurs de Castells de Tarragona d'aquest 2016 ha estat el que ha tingut més ressò internacional de tota la història.

Mitjans de Comunicació de tot el món van accedir a la Tarraco Arena i van mostrar els emotius resultats de la jornada castellera. L'actuació al Concurs de Castells de Tarragona a la pàgina de Facebook de Red Bull ha passat, de moment, els 54 milions de visualitzacions. En concret, narren en anglès el 3 de 10 amb folre i manilles dels Castellers de Vilafranca.

A més, els usuaris de la xarxa social han compartit el vídeo fet amb drones més de 717.800 vegades, ha originat més de 239.000 "m'agrada" i han fet més de 26.000 comentaris.

Els videos més visitats d'aquesta pàgina les darreres setmanes acumulen dos milions de visionats, 25 vegades per sota de l'atenció que ha despertat l'actuació de la colla vilafranquina.

La pàgina recull videos curts d'esports extrems i d'aventura, així com emissions en directe d'alguns festivals musicals.

Castells, en el rànquing de la setmana a Instagram

Els castells també triomfen a Instagram. La xarxa social ha destacat un vídeo "time-lapse" de Rosa Comas en el seu recull de la setmana.

A la imatge on es pot veure l'intent de 3 de 9 sense folre de la Colla Vella que va estar a punt de donar-los el primer lloc al Concurs.

 

A punt a punt! #concurstgn2016  #elmeuconcurs @estrelladamm @tgncultura

A video posted by Rosa Comes (@rosacomes) on


Anar al contingut