Mas de Barberans

Un vídeo confirma l'agressió a dues animalistes en el correbou de Mas de Barberans

Unes imatges gravades per un aficionat recullen els cops que van patir les activistes contra el maltractament dels animals durant la celebració d'un correbou en aquesta població del Montsià

RedaccióActualitzat

Noves imatges certifiquen les agressions i la destrucció del material d'enregistrament que han denunciat dues activistes d'AnimaNaturalis. Les dues animalistes van ser agredides en un correbou a Mas de Barberans, al Montsià, i les imatges que s'han fet públiques ara en confirmen les agressions. Els fets van passar divendres, dues dones enregistraven el correbou quan unes persones se'ls van llençar al damunt, les van colpejar, i els van robar les càmeres amb què gravaven.

 

 

En el vídeo també es veu com membres de la comissió taurina intervenen per aturar els presumptes agressors, però es pot sentir com part del públic victoreja la situació.

Els fets van ser denunciats als Mossos d'Esquadra, que aquest dilluns presenten l'atestat als jutjats d'Amposta. Dissabte, quatre persones d'una mateixa família ja van ser detingudes i posades en llibertat a l'espera de ser cridades a declarar. Es tracta de tres homes i una dona de Sant Carles de la Ràpita.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut