Torredembarra

Un viatger ferit greu per l'impacte d'una pedra llançada contra el tren en què anava

La Guàrdia Civil investiga l'apedregada que va patir diumenge un tren prop de Torredembarra i que va causar ferides greus a un dels viatgers, a qui va tocar una pedra que va trencar el vidre d'una de les finestretes del comboi i li va impactar al cap. L'apedregada va produir-se cap a dos quarts d'una del migdia a la sortida d'un túnel pròxim a l'estació de Renfe. Segons sembla, una pluja de pedres, algunes de gran mida, van ser llançades des d'un lloc bastant proper a les vies cap al tren Catalunya Express que feia el recorregut entre Barcelona i Reus.

Actualitzat

Una de les pedres va trencar el vidre de la finestreta del tren i va tocar el viatger, un home de mitjana edat que va haver de ser evacuat en ambulància a un centre sanitari, on va ser ingressat en estat greu, tot i que no es tem per la seva vida.

Com a conseqüència de l'apedregada, el tren va estar aturat durant vint minuts, el mateix temps que la línia va quedar interrompuda. Es creu que, per la quantitat de pedres llançades, van ser diverser persones les que van participar en la bretolada.

L'apedregament de trens és relativament freqüent, tot i que durant els últims anys s'havia produït un descens d'aquest tipus de casos.

Anar al contingut