Vila-seca

Un veí de Vila-seca mata la seva dona i després se suïcida

La violència de gènere no té aturador i aquest diumenge dues dones més han mort, suposadament a mans de les seves parelles. Un veí de Vila-seca, al Tarragonès, ha matat a la seva dona i després s'ha suïcidat amb la mateixa arma. Segons sembla, el fill de la parella ho hauria vist tot. Hores abans, a la localitat alacantina de Sant Fulgenci, s'ha repetit la mateixa història: un home també matat la dona amb una escopeta i després s'ha suïcidat.

Actualitzat
En les últimes hores, hi ha hagut dos casos de violència masclista gairebé idèntics que han acabat de la mateixa manera: un home que mata l'esposa i després se suïcida. El primer va passar aquest diumenge a la tarda a la localitat alacantina de Sant Fulgenci, quan un home de nacionalitat britànica de 72 anys va matar presumptament la seva dona, de 55, d'un tret d'escopeta i després es va suïcidar amb la mateixa arma. Els fets, però, no es van descobrir fins a un quart d'onze de la nit, quan un veí va alertar la policia després de no rebre cap resposta de la parella.

Segons ha explicat l'alcaldessa del municipi, l'home va disparar a la dona mentre dormia. Després hauria recolzat l'arma a terra i s'hauria disparat mortalment.

Unes hores més tard, a Vila-seca, es va repetir la mateixa història. Un home va disparar presumptament a la seva dona i la va matar, i després es va suïcidar amb la mateixa arma de foc. Els fets van passar a les onze de la nit al domicili que la parella compartia al carrer Mas d'en Gras. Els serveis d'emergència no van poder fer res per salvar la vida de la víctima, de 40 anys, que ja era morta quan van arribar al lloc dels fets. Segons sembla, el fill de la parella ho va veure tot.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut