Detall de la part posterior del cotxe accidentat a Rasquera on es veuen objectes personals de la víctima mortal. Imatge del 24 d'abril de 2017 …
Detall de la part posterior del cotxe accidentat a Rasquera on es veuen objectes personals de la víctima mortal. Imatge del 24 d'abril de 2017 (horitzontal)

Un veí de Rasquera de 20 anys mor en un xoc frontal entre un camió i un turisme a la TV-3022

Actualitzat

ACN Rasquera.-J. G. S., un veí de Rasquera (Ribera d'Ebre) de 20 anys, ha mort aquest dilluns a la tarda en un accident de trànsit a la TV-3022 a l'altura d'aquest terme municipal. El sinistre s'ha produït arran del xoc frontal entre el turisme que conduïa la víctima i un camió, el conductor del qual ha resultat finalment il·lès. Els fets han tingut lloc al punt quilomètric 12,9 de la via que uneix la població de Rasquera amb el Perelló. L'accident, que s'ha produït poc abans de tres quarts de sis de la tarda, ha obligat a tallar la carretera durant mitja hora, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat tres dotacions dels Mossos d'Esquadra, tres del SEM i tres dels bombers. Aquests últims han hagut d'intervenir per neutralitzar una fuita de 400 litres de gasoil del dipòsit del camió sinistrat.

(S'ha afegit l'edat i el veïnatge de la víctima)Quant a l'afectació viària, la carretera ha estat tallada en els dos sentits de la marxa fins a les 18.18 h, moment en que s'ha començat a donar pas alternatiu. Les aturades s'han produït en els dos sentits de la marxa. La situació a la via s'ha normalitzat a les 20.53 h.

Anar al contingut