Pla general del lloc on hi ha hagut la topada al port de Tarragona, amb el vehicle accidentat en primer terme i el tren implicat al fons, ja en movi…
Pla general del lloc on hi ha hagut la topada al port de Tarragona, amb el vehicle accidentat en primer terme i el tren implicat al fons, ja en moviment. Imatge del 7 de novembre del 2016. (Horitzontal)

Un vehicle xoca amb un tren de mercaderies al port de Tarragona

Actualitzat

ACN, Tarragona.- Un operari ha resultat ferit aquest dilluns al vespre després que el vehicle que conduïa ha xocat amb un tren de mercaderies al port de Tarragona. Els fets han passat poc abans de les vuit del vespre al moll d'Aragó, a l'altura d'una nau d'emmagatzematge de l'empresa Schwartz-Hautmont. Fonts del port han apuntat a l'ACN que la col·lisió ha estat entre un tren que accedia a carregar carbó i un turisme conduït per un operari. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat l'home en ambulància a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona en estat menys greu. L'incident ha mobilitzat diverses patrulles dels Bombers i de la policia portuària.

Anar al contingut